Mini projectors

Mini projectors met bedrukking

De miniprojector is een kleinere uitvoering van een projector. Door middel van een projector kunt u een presentatie gemakkelijk presenteren.  In ons assortiment vindt u verschillende soorten miniprojectors zoals de multifunctionele miniprojector en de standaard miniprojector. U kunt door middel van een projector gemakkelijk een film kijken of muziek luisteren met uw vrienden of familie.

U kunt de projector laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het een perfect relatiegeschenk. Het is een prachtig cadeau om te geven en te krijgen. De bedrukte mini projector heeft een chique uiterlijk en door middel van bedrukking wordt de mini projector perfect.

Indien u vragen heeft over de mini projector of over een ander product neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini projectors? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: