Mini sachetjes met 2 freshmints

Mini sachetjes met 2 freshmints en bedrukking

Wilt u uw relaties verrassen met een origineel cadeau in de vorm van snoepgoed? HSG Relatiegeschenken is gespecialiseerd in het personaliseren van snoepgoed zoals het bedrukken van sachets met freshmints. Het bedrukte zakje met 2 freshmints is ideaal als relatiegeschenk omdat uw bedrijfsnaam goed in zicht is op het sachet met opdruk zodat er optimaal reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf. Het is dus een slimme zet om uw klanten, personeel en relaties te verrassen met te bedrukken mini sachets met freshmints. Pepermunt valt altijd in de smaak!

Geen frisse adem hebben is een van de grootste afknappers. Vandaar dat pepermunt  bij vrijwel iedereen in de smaak valt. De gepersonaliseerde freshmints zijn namelijk heerlijke suikervrije snoepjes die zorgen voor een frisse adem. Bent u geïnteresseerd in het mini sachet met opdruk met 2 freshmints? Dan kunt u op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com ons compleet assortiment bezichtigen aan snoepgoed.

U bent ook bij ons aan het juiste adres als u uw relaties wilt verrassen met iets anders dan freshmints. Zo bestaat ons assortiment ook uit sachets met pepermuntjes, mentos of kauwgompjes. Alle sachets, flowpacks en andere zakjes als verpakkingen voorzien we van een gepersonaliseerde opdruk met uw bedrijfsgegevens voor optimaal reclame. Uw naamsbekendheid neemt toe en uw relaties versterken!

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini sachetjes met 2 freshmints ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: