Mini speakers

Mini speakers met bedrukking

Mensen hebben de behoefte om muziek te luisteren. Bijvoorbeeld tijdens het reizen, maar ook in hun vrije tijd. Met de opkomst van de smartphones en iPod’s is het muziek luisteren een stuk gemakkelijker geworden. Met oortjes kan men overal wanneer men maar wilt muziek luisteren. Het is echter moeilijker wanneer tijdens een feest of in een groter gezelschap muziek moet worden geluisterd, omdat telefoons en iPod’s niet zo’n heel hard geluid produceren. De mini speaker is de oplossing! Zoals de naam zelf al zegt is de mini speaker een kleine geluidsbox die aangesloten kan worden op een mobiele telefoon of tablet.

Omdat de mini speaker een gewild product is, is het ook een ideaal relatiegeschenk. Mini speakers zullen daadwerkelijk gebruikt worden en zijn daarom nuttige relatiegeschenken. Het is slim om de speakers van klein formaat door HSG te laten voorzien van een eigen logo en bijvoorbeeld een pakkende slogan. Doordat de mini speakers vaak onder ogen komen, zult uw bedrijf alsmaar bekender worden. De travel speaker met logo versterkt uw relaties en promoot uw bedrijf optimaal!

Geniet samen van de muziek met de krachtige mini speakers met goede geluidskwaliteit. Dankzij de compacte afmetingen kunnen de mini speakers met logo gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. U kunt de gepersonaliseerde mini speaker met logo op de website van HSG Relatiegeschenken bestellen tegen een scherpe prijs. Neem ook eens een kijkje bij de Bluetooth mini speaker Njoy. Maak van iedere dag een feestje met de portable mini speaker!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini speakers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: