Mini t-shirts

Mini t-shirts met bedrukking

Mini T-shirts zijn kleine multifunctionele T-shirts. U kunt mini T-shirts gebruiken als een uitnodiging , voor een speciale actie of als een direct mailingproduct. Op de mini T-shirts komt uw persoonlijke boodschap te staan. Aan de mini-Shirts zit een hangertje met een zuignap, zo kunt u de mini T-shirts ophangen zodat deze zeker de aandacht zullen trekken. De mini T-shirts worden geleverd met een kaart. Deze kaart geeft extra informatie en dient tevens als envelop van de mini T-shirts.

De mini T-shirts zijn het perfecte promotiemiddel. Ze kunnen geheel naar eigen wens worden aangepast en gepersonaliseerd. Het mini T-shirtje is tweezijdig full colour te bedrukken. U kunt het bijvoorbeeld laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Mini T-shirts zijn een originele manier om uw boodschap over te brengen en zal zeker bij uw relaties in de smaak vallen.
Bent u geïnteresseerd in de mini T-shirts kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie of een offerte.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mini t-shirts ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: