Miniklokjes op waterkracht

Miniklokjes op waterkracht met bedrukking

Met de miniklok op waterkracht, heeft uw bureau zeker de accessoire die hij nodig heeft. De miniklok op waterkracht is ontzettend milieuvriendelijk. Deze klok werkt op vloeistof. U heeft dus geen batterijen nodig, om de klok te laten werken.  U moet de klok vullen met vloeistof dit kunt u doen met water,melk,sap en zelfs met bier. De miniklok op waterkracht geeft ook de datum weer.

U kunt de miniklok op waterkracht laten bedrukken met u eigen tekst en/of logo. Op deze manier wordt de miniklok op waterkracht persoonlijker en gericht op uw bedrijf. U kunt de miniklok op waterkracht ook uitstekend gebruiken als relatiegeschenk. Het is ontzettend leuk om de bedrukte miniklok op waterkracht te geven en te ontvangen.

De klok is gemaakt in de kleur blauw. De afmetingen van de bedrukte miniklok op waterkracht is 5x2,5x4,5 cm. Doordat de klok klein is, is hij gemakkelijk in het gebruik.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de miniklok op waterkracht bedrukt of onbedrukt neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor miniklokjes op waterkracht? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: