Mint blaadjes

Mint blaadjes met bedrukking

Fresh leafs zijn kleine blaadjes die naar mint smaken en een fris ruikende adem geven. Door dat er niet gekauwd hoeft te worden op fresh leafs, zijn ze een netter alternatief voor kauwgom. De mintblaadjes smelten simpelweg op de tong. Bij bedrukte fresh leafs gaat het niet om de blaadjes zelf die bedrukt worden, maar om het doosje. Daarop kunt u uw logo of bedrijfsnaam laten drukken, wat een bedrukt doosje met fresh leafs tot een ideaal relatie of promotiegeschenk maakt. Ideaal voor na de lunch of als opfrissertje.

Fresh leafs worden per 24 blaadjes geleverd, het doosje waarin de fresh leafs zich bevinden kunnen naar eigen keuze bedrukt worden. 

In ons assortiment vindt u naast de mint blaadjes een groot aanbod aan andere snoepjes. U vindt onder andere dropstaafjes, fris fruit, schoolkrijt, pepermuntjes, mettalic sweets en gemende drop. Idien u vragen of opmerkingen heeft  over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mint blaadjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: