Mint creditcards

Mint creditcards met bedrukking

De mint creditcard is een plat, rechthoekig doosje gevuld met pepermuntjes. Er zitten in totaal ca. 50 suikervrije pepermuntjes in het doosje. De mint credit card is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er kan gekozen worden voor: wit, zwart, transparant wit, transparant blauw, transparant oranje en transparant rood. Op een van de hoeken van het pepermuntdoosje zit een klepje waardoor de pepermuntjes uit het doosje gehaald kunnen worden.

Op de bovenzijde van het mint creditcard doosje kan een opdruk geplaats worden. Er kan gekozen worden voor een eigen tekst, logo of afbeelding. De mint creditcard is een uitstekende promotionele gift, omdat de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot wordt als het doosje in het zicht ligt. De mint creditcard kan uitgedeeld worden op beurzen of evenementen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de bedrukte mint creditcard als relatiegeschenk, neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van HSG Relatiegeschenken staan altijd klaar om u te helpen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderaan te pagina op de button klikken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mint creditcards? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: