Mint hart cards

Mint hart cards met bedrukking

De mint hart card is een plat doosje in de vorm van een hartje. Het hartjesdoosje is gevuld met 50 mini pepermuntjes. Aan de bovenzijde van de mint hart card zit een klepje waardoor de pepermuntjes uit het doosje gehaald kunnen worden. De pepermuntjes zijn 24 maanden houdbaar. Het hartjesdoosje is inclusief een ingrediëntensticker.

De mint hart card kan bedrukt worden met een eigen tekst, logo of afbeelding. De opdruk wordt op de bovenzijde van het hartjes doosje geplaats. De mint hart card is een ideale promotionele gift om uit te delen op beurzen of evenementen. Het doosje is licht en gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen. Op deze manier komt de bedrukking onder de aandacht, waardoor het hartjesdoosje een geschikte manier is om reclame te maken voor uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de mint hart card, neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van HSG Relatiegeschenken staan altijd klaar om u te helpen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderaan te pagina op de button klikken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mint hart cards? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: