Mints in pot

Mint in pot met bedrukking

De glazen pot gevuld met mints is leuk op de balie van een winkel, sportschool of kapper. De mints zijn een perfecte manier om een positieve indruk achter te laten. De mints zorgen voor de perfecte adem.

U kunt de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukte glazen stolp, glazen pot of het blokzakje met kopkaartje is de manier om uw bedrijf snel en gemakkelijk onder de aandacht te brengen. 

In ons assortiment vindt u naast de mints een groot aanbod aan andere vullingen. U vindt o.a. dropstaafjes, fris fruit, schoolkrijt en gemende drop. In ons assortiment hebben we verschillende maten van de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje met kopkaartje. De glazen stolp is verkrijgbaar in 0,5 L, 0,75 L en 2 L. De glazen pot is verkrijgbaar in 0,2 L, 0,4 L, 0,9 L, 1,5 L en 2 L. Het blokzakje met kopkaartje is verkrijgbaar in small, medium en large.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mints in pot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: