Mint t-shirt cards

Mint t-shirt cards met bedrukking

De mint t-shirt card is een klein pepermuntdoosje in de vorm van een t-shirt. De mint t-shirt card is wit transparant van kleur, waardoor de pepermuntjes zichtbaar zijn. Er zitten ca. 50 pepermuntjes in het pepermunt t-shirtdoosje. De pepermuntjes zijn 24 maanden houdbaar.

Het pepermuntdoosje kan bedrukt worden met een tekst of logo van uw bedrijf. De bedrukking wordt op de voorkant van het doosje geplaatst. Op deze manier zijn de gepersonaliseerde pepermuntdoosjes geschikte promotionele artikelen die uitgedeeld kunnen worden op beurzen of evenementen.

Voor bedrijven of instellingen die bijvoorbeeld t-shirts verkopen of die in de sportbranche zitten, zijn de t-shirt pepermuntdoosje geschikte producten. De medewerkers van HSG Relatiegeschenken staan altijd klaar om u meer informatie te geven over de bedrukte mint t-shirt card. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mint t-shirt cards? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: