Mint vijzel cards

Mint vijzel cards met bedrukking

Een vijzel is een beker met een stamper erin. Het wordt gebruikt om fijne stoffen te vermalen en vermengen. De mint vijzel card is een plat doosje in de vorm van een vijzel. In het doosje zitten ca. 50 kleine pepermuntjes. Aan de bovenzijde van het doosje zit een klepje waardoor de pepermuntjes uit het doosje gehaald kunnen worden.

Doordat de mint vijzel card te bedrukken is met een eigen tekst of logo, komt de naam in het zicht als er pepermuntjes uitgenomen worden. Voor bedrijven en instellingen die werken met een vijzel, is dit bedrukte pepermuntdoosje een geschikt promotiemiddel om uit te delen op beurzen of evenementen. De mint vijzelcard is klein en licht, waardoor deze gemakkelijk over mee naartoe genomen kan worden.

Voor meer informatie of vragen over de bedrukte mint vijzel card relatiegeschenk, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor de bedrukte of onbedrukte mint vijzel card.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mint vijzel cards? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: