Mintdispensers in de vorm van een T-shirt

Mintdispensers in de vorm van een T-shirt met bedrukking

Af en toe is het tijd om relaties zoals klanten, leden en personeel in het zonnetje te zetten. Het geven van relatiegeschenken uit blijk van waardering is erg populair. Vooral nuttige, praktische en blijvende geschenken die gerelateerd zijn aan het bedrijf doen het erg goed. Zo is een mint dispenser in de vorm van een T-shirt een origineel geschenk voor sportverenigingen, kledingwinkels en sport gerelateerde bedrijven. De mint dispenser is ook leuk om uit te delen tijdens de Tour de France. In 2015 begon de Tour de France op 4 juli in Utrecht. Het was de zesde keer dat Le Grand Départ in Nederland was.

De mintdispenser in T-shirt vorm is perfect inzetbaar voor promotionele doeleinden, aangezien het compleet naar eigen wens bedrukt kan worden met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam, logo, website of tekst. Het bedrukte pepermunt doosje is een origineel geschenk dat uitgedeeld kan worden tijdens evenementen zoals sportdagen, toertochten, fietsroutes en beurzen. De te bedrukken T-shirt dispenser is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u gaan voor de kleur die het meest overeenkomt met uw huisstijl. Custom made dispensers met snoepjes zoals pepermunt vallen goed in de smaak bij uw relaties!

Wij kunnen gratis een digitaal voorstel leveren zodat u een ruimtelijk beeld krijgt van het bedrukte relatiegeschenk. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van premiums, promotieartikelen en relatiegeschenken vanwege de goede service, lage prijzen en uitstekende kwaliteit. Geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met een van onze medewerkers indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de te bedrukken T-shirt dispensers. De mintshirt pepermuntjes of andere snoep doosjes zijn ook verkrijgbaar in andere vormen. Voor elke branche hebben wij een geschikt relatiegeschenk! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mintdispensers in de vorm van een t-shirt? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: