Mobiele internetapparaten

Mobiele internetapparaten met bedrukking

Het mobiele internetapparaat is een apparaat waarmee u op het wereldwijde web kunt zoeken. Een erg nieuw en stijlvol product. Het mobiele internetapparaat met opdruk werkt via het Android-systeem. U kunt het mobiele internetapparaat ook gebruiken als mp5, mp3 en zelfs als camera. Het mobiele internetapparaat heeft alles wat u zoekt. U kunt er ook digitale foto’s en video’s erop vertonen. Hij heeft een speaker en een SD-slot.


U kunt het mobiele internetapparaat laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het mobiele internetapparaat een geschikt relatiegeschenk en promotiemiddel voor uw bedrijf. Het is de perfecte manier om uw bedrijf onder de aandacht te krijgen bij uw klanten.

 Het mobiele internetapparaat is gebruiksvriendelijk en zeer chique, het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u vragen heeft over het mobiele internetapparaat bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mobiele internetapparaten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: