Mobiele Telefoon Opladers

Mobiele Telefoon Opladers met bedrukking

Gaat uw telefoon ook snel op en heeft u niet altijd een oplader of stroom in de buurt? Dat is nu verleden tijd met de mobiele telefoon oplader. De mobiele telefoon oplader werkt op zonne-energie. U kunt uw telefoon in de oplader pluggen en uw telefoon wordt opgeladen.

De mobiele telefoon oplader is een perfect relatiegeschenk voor mensen die veel reizen. Het is gemakkelijk in de koffer mee te nemen. De bedrukte mobiele telefoon oplader is ook een uitermate geschikt business gift. Doordat u de mobiele telefoon oplader bij ons kunt laten bedrukken, wordt de bedrukte oplader erg persoonlijk. De bedrukte telefoon oplader op zonne-energie zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

De bedrukte mobiele telefoon oplader is handig in het gebruik doordat de oplader klein is. De afmetingen van de mobiele telefoon oplader zijn 6x10x2,5 cm. De bedrukte mobiele oplader is handig voor het reizen.

Indien u vragen heeft over de mobiele telefoon oplader bedrukt of onbedrukte neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mobiele telefoon opladers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: