Mobiele telefoonladers

Mobiele telefoonladers met bedrukking

Vindt u het ook zo vervelend als uw mobiele telefoon weer is leeg is onderweg en dat u deze pas weer kunt opladen als u thuis bent. Hiervoor hebben wij de oplossing de mobiele telefoonoplader voor in de auto. Hiermee kunt u altijd uw telefoon opladen wanneer u onderweg bent, zo weet u zeker dat de batterij van uw mobiele telefoon niet leeg is als u bijvoorbeeld op uw werk komt. De mobiele telefoonoplader voor in de auto als relatiegeschenk kan worden aangesloten op de sigarettenaansteker in de auto. De bedrukte mobiele telefoonoplader voor in de auto bevat verschillende stekkers voor een mini-USB, micro-USB en voor Nokia.

U kunt de mobiele telefoonoplader voor in de auto laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Hierdoor wordt de mobiele telefoonoplader voor in de auto een prima promotiemiddel. Ook is de mobiele telefoonoplader voor in de auto een perfect relatiegeschenk. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een auto en een mobiele telefoon de mobiele telefoonoplader voor in de auto als promotiemiddel is dan ook een ideaal product.

We hebben naast de bedrukte mobiele telefoonoplader voor in de auto nog meer innoverende opladers zoals de batterijlader voor gewone batterijen. Dus bent u geinteresseerd in een van onze opladers kijk dan op www.hsg-relatiegeschenk.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mobiele telefoonladers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: