Mobiele telefoons

Mobiele telefoons met bedrukking

Een mobiele telefoon is een telefoon waarmee u overal bereikbaar kan zijn. De mobiele telefoon is in Nederland erg populair, mensen kunnen niet meer zonder telefoon. In ons assortiment vindt u ook mobiele telefoons. Deze telefoons zijn stijlvol en overal voor geschikt. U kunt ze creëren in uw eigen kleur.


U kunt deze mobiele telefoons nog unieker maken door ze te laten bedrukken. U kunt ze laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. Een uitermate goed geschikt product als promotiemiddel. Het is handig en heeft een prachtig uiterlijk. De bedrukte telefoon is ook perfect als relatiegeschenk.

De mobiele telefoons zijn er in verschillende kleuren. In de kleuren groen, roze, oranje, rood, wit en grijs. Vanaf 50 stuks kunt u uw eigen kleur creëren. Er is een ruime keuze aan verschillende soorten mobiele telefoons zo is er altijd een mobiele telefoon die perfect bij uw bedrijf past.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mobiele telefoons? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: