Mobiele Telefoontasjes

Mobiele Telefoontasjes met bedrukking

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobieltje. Dat is makkelijk want zo ben je altijd bereikbaar. Tenminste, als je je mobiel altijd op zak hebt. Dat is lastig als je geen zakken hebt waar je je mobiel in kwijt kunt. Dit probleem komt vooral vaak voor bij de dames, bijvoorbeeld als zij een jurk of rok dragen. Om dit probleem te bestrijden zijn er telefoontasjes. Een mobiele telefoontasje is een tasje voor je mobiele telefoon, wat je al uit de naam had kunnen opmaken. Het is een leuk idee om een mobiele telefoontasje als relatiegeschenk te geven. Het is ook nog eens slim want je kunt namelijk een eigen logo en/of tekst op de telefoontasjes laten drukken, waardoor de mobiele telefoontas reclame maakt voor uw bedrijf.

Een bedrukt GSM tasje is gemaakt van 600D Polyester en heeft een afmeting van 11 x 6,5 x 3 cm. Het telefoontasje met opdruk is groot genoeg voor bijna alle mobieltjes. Het bedrukte mobiele telefoontasje is afsluitbaar met klittenband. Aan de achterkant van het bedrukte telefoontasje zit nog een vakje afgesloten met een rits. Hier kun je andere dingen in doen die je altijd bij je wilt hebben, bijvoorbeeld wat geld. Zo heeft het telefoontasje meerdere functies. Het tasje is erg stevig waardoor het ook nog eens je telefoon beschermt. Het is dus niet alleen een opberghoes voor je mobiele telefoon, maar ook een bedrukte beschermhoes. De GSM tas met opdruk heeft ook een karabijnhaak waarmee je het mobiele telefoontasje ergens aan kunt bevestigen. Met de broekriemhouder kan je het telefoontasje met opdruk ook aan je broekriem hangen.

De mobiele telefoontas als relatiegeschenk is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en lila.

Vindt u niet het tasje die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor het tasje aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mobiele telefoontasjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: