Mok met lepel

Mok met lepel en bedrukking

 

Espresso kopjes met lepel
Uit een espresso kopje wordt espresso gedronken. Espresso is sterke koffie. Espresso wordt over het algemeen in kleinere hoeveelheden gedronken dan normale koffie. Een espresso kopje met lepel als relatiegeschenk is daarom ook kleiner dan een koffiebeker. Het espresso kopje met lepel heeft een diameter van 3,5 cm en een hoogte van 8,6 cm.
Er zitten gaten in de onderkant en bovenkant van het oor van de espresso kop. De lepel kan door het bovenste gat in het onderste gat geschoven worden. De ronde bovenkant van de lepel steunt op het bovenste gat, waardoor de lepel goed vastzit. De binnenkant van een bedrukt espresso kopje met lepel heeft een fel kleurtje en de buitenkant is wit. Er kan gekozen worden uit de kleuren blauw, groen, geel en oranje. Een afbeelding, tekst of logo kan bedrukt worden op het kopje zelf of op een etiket. Dit etiket wordt op de verpakking geplakt. Elk bedrukt espresso kopje als relatiegeschenk is per stuk verpakt in een kartonnen doosje. Een bedrukt espresso kopje als relatiegeschenk is een leuk idee, de espresso kopjes zijn goedkoop en zien er leuk uit.

Koffiebeker
Een koffiebeker is handig en komt altijd van pas. Als u zelf geen koffie drinkt, maar de mensen die op visite komen wel koffie willen drinken, is een koffiebeker noodzakelijk. De koffiebeker is wit aan de buitenkant met een fel kleurtje aan de binnenkant. Er kan gekozen worden uit de kleuren geel, blauw, groen en oranje. Er is een lepel bevestigd in de handgreep van de koffiebeker. Een koffiebeker met lepel ziet er leuk uit. De lepel heeft dezelfde kleur als de binnenkant van de koffiebeker. Het geheel past dus mooi bij elkaar. De bedrukking kan op de beker geplaatst worden, maar ook op een etiket die op de geschenkverpakking geplakt wordt. Een bedrukte koffiebeker als relatiegeschenk is een uitermate geschikt idee. De koffiebeker heeft een diameter met 8,5 cm en een hoogte van 12,5 cm.

Mok met lepel
De mok met lepel is geschikt voor mensen die een normale mok te klein vinden. In deze mok met lepel past 350 ml en is geschikt voor een grote kop koffie, thee of chocolademelk. De mok met lepel heeft een diameter van 8,7 cm en een hoogte van 13,7 cm. De mok is wit en heeft een houder voor de lepel. Deze lepel kan in de houder geschoven worden die aan de zijkant van de mok bevestigd is.
De mok met lepel is te bedrukken. De bedrukking kan op een etiket aangebracht worden waarna deze op de geschenkverpakking geplakt wordt. Er kan ook gekozen worden voor een bedrukking op de mok met lepel zelf. Een bedrukte mok met lepel is een geschenk waar iedereen blij mee zal zijn. Een mok met lepel als relatiegeschenk is een prachtig cadeau.

Verchroomde mokken met lepel
De verchroomde mokken met lepel vallen op door de felle kleur en een laag van chroom. Een afbeelding, tekst of logo wordt door middel van een lasergravure op de mok aangebracht. De bedrukking wordt dan wit, net als de binnenkant van de mok. Het geheel ziet er dan prachtig uit. Iedere verchroomde mok als relatiegeschenk is per stuk verpakt in een kartonnen doosje. De bedrukte verchroomde mok met lepel als relatiegeschenk heeft een diameter van 8,5 cm en een hoogte van 12,5 cm. Er is een lepeltje bevestigd in de handgreep van de mok.

Vindt u niet de mok met lepel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een mok met lepel aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mok met lepel? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: