Mokken

Mokken met bedrukking

Een mok is een kom (vaak met een oor), waar je een drankje uit kunt drinken. Het materiaal van een mok kan keramiek zijn, maar evengoed plastic, staal of aluminium. Een ander woord voor mok is beker. Vaak is een mok zeer eenvoudig van vorm en iets groter dan een kopje.

Een mok hoeft niet altijd een saaie witte kom te zijn, maar kan ook speciaal zijn! De mok is verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Ook bestaat  er een mok, waaraan een lepel is vastgemaakt en kan je een scheve "pisa"-mok verkrijgen!

De mok wordt vaak gebruikt als relatiegeschenk, aangezien de mok zeer eenvoudig te bedrukken is. Zelfs een full-colour bedrukking erop is mogelijk! Voor een vrijblijvende prijsofferte kan je ons altijd telefonisch of via e-mail contacteren.

Vindt u niet de mok die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de mok aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: