Moneyclips

Moneyclips met bedrukking

Om uw bankpasjes, papiergeld en muntgeld gemakkelijk om te bergen is nu de moneyclip. Deze clip houdt het papiergeld bij elkaar en aan de achterzijde is er ruimte voor muntgeld op te bergen. Aan de achterzijde is ook ruimte om de bankpasjes bovenin in te steken. Door deze makkelijke manier van opbergen raakt u nooit meer uw bankpasjes of geld kwijt.

De geld clip is naast dat het een praktisch product is ook stijlvol. Het product is zwart en de clip en het ritsje zijn zilver.

U kunt de moneyclip nog unieker maken door middel van bedrukking. Bedruk de moneyclip met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking op het product komt uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. Doordat de moneyclip is gepersonaliseerd zal het product met uw bedrijf worden gelinkt. De moneyclip is een perfect geschenk voor onder andere banken aan hun klanten.

Is de geldclip niet het product dat u zoekt als relatiegeschenk of promotiegift? Het HSG Assortiment is groot, hierdoor kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf of evenement past. U vindt zoal de traval adapter en het zonnescherm vooruit.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen op HSG-Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor moneyclips? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: