Monopoly chocoladespellen

Monopoly chocoladespellen met bedrukking

Monopoly is een van ‘s werelds meest populaire spellen. Over de hele wereld wordt Monopoly gespeeld, door zowel jong als oud. Vandaar dat de chocolade uitvoering van Monopoly altijd een goed idee is als relatiegeschenk. Wilt u uw personeel, klanten of andere relaties verrassen met een origineel en vooral ook lekker geschenk? U kunt de monopoly chocolade editie bestellen tegen zeer scherpe prijzen.

Monopoly is een gezelschapsspel en komt dan ook onder veel ogen. Wij kunnen de chocoladespellen voorzien van uw eigen bedrijfslogo waardoor het chocoladespel tevens een promotionele functie krijgt. Er kan een gepersonaliseerde kaart worden mee verpakt in het spel. De monopoly chocolade editie maakt de gezelligheid compleet en is daarom ook perfect inzetbaar als kerstgeschenk!

U kunt op de website van HSG Relatiegeschenken het monopoly chocoladespel bestellen. Bekijk tevens onze andere te bedrukken chocoladespellen. Zo hebben wij ook trivial pursuit chocolade editie, het scrabble chocoladspel en een poker chocolade editie. Een chocoladespel met logo bestelt u voordelig bij ons. Lage prijzen, goede kwaliteit en snelle levering.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor monopoly chocoladespellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: