Morning Sets

Morning Sets met bedrukking

Een Morning set is een set waarmee u of uw relaties de dag op een goede manier kunnen beginnen. De Morning set bestaat uit 2 keramieken mokken en een wekker. De mokken uit de set zijn geschikt voor de vaatwasser. De wijzerplaat van de wekker heeft dezelfde kleur als de mokken. De oren van de mokken zijn zilverkleurig, net als de wijzers, pootjes en buitenkant van de wekker.

Het is mogelijk om de Morning set te bedrukken zoals u dat wilt. Zo kunt u een naam, logo en/of plaatje laten drukken op de wekker en de mokken. Een bedrukte Morning set is een ideaal relatiegeschenk, omdat de mogelijkheden wat betreft de bedrukking erg groot zijn en de set uit producten bestaat waar uw relatie echt iets aan zal hebben.

Heeft u interesse in een bedrukte Morning set? Of wilt u gewoon wat meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze medewerkers, wij helpen u graag!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor morning sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: