Mousepads

Mousepads met bedrukking

Laat de muismatten goedkoop en snel bedrukken met uw logo en tekst. Een bedrukte mousepad komt dagelijks onder ogen waardoor uw bedrijf alsmaar bekender wordt. Geef de muismat met bedrukking weg als relatiegeschenk voor een blijvende herinnering aan uw bedrijf!

Veel bureaus hebben geen geschikt oppervlak, door bijvoorbeeld textuur of kleur. Dan is een bedrukte muismat noodzakelijk en onmisbaar! Muismatten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en designs. Sommigen kiezen voor een wat ruwere, stofachtige ondergrond voor betere grip terwijl anderen gladdere muismatten juist fijner vinden omdat de muis bij minder weerstand gemakkelijker over het oppervlakte glijdt.

Bij HSG Relatiegeschenken kan de mousepad compleet naar uw wens worden voorzien van een bedrukking. Zelfs een volledige custom print is mogelijk in uw bedrijfskleuren en met full colour kleuren! De full colour bedrukte muismat is doorlopend in beeld bij de klant. Zij liggen op diens bureau en worden elke dag gebruikt. Vandaar dat bedrukte muismatten als relatiegeschenken een ideale manier zijn om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten! Daarnaast zorgen de muismatten met logo voor een egale en schone ondergrond, beschermen ze het bureaublad tegen beschadigingen en wordt het comfort bij muisgebruik vergroot.  

Laat u inspireren door ons uitgebreid aanbod aan bedrukte muismatten op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Zo hebben wij onder andere muismatten met een speciaal kussentje op de voorkant om de pols op te laten rusten, mousepad met calculator, anti bacteriële muismatten die ziektekiemen bestrijden en foto mousepads waar foto’s of visitekaartjes in gestoken kunnen worden. Wilt u de mousepad full colour bedrukken met tekst en logo? Geen enkel probleem! Wij kunnen alle muismatten eenvoudig en voordelig bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf.

Onze muismatten met logo hebben een professionele uitstraling door de kwaliteitsbedrukking. Wij houden de bedrukte mousepad laag in prijs zodat u op ieder gewenst moment een flinke voorraad kunt bestellen. Bestel de mousepad met full colour bedrukking online tegen scherpe prijzen! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mousepads? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: