Mp3 hoezen

Mp3 hoezen met bedrukking

Wilt u uw telefoon of mp3 speler optimaal beschermen, dat kan nu met de telefoon/mp3 hoes. De telefoonhoes is ontzettend handig en gemakkelijk uw telefoon of mp3 speler in te plaatsen. De bedrukte hoes is gemaakt van acrylic ook wel acryl genoemd.


Het bewaarhoesje voor uw telefoon of mp3 speler is naast dat het ontzettend handig is ook ontzettend leuk. U kunt  de telefoon hoes laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst. Uw bedrijfslogo en/of tekst zal worden gedrukt op de voorkant van de mp3 hoes. Hierdoor wordt de bedrukte mp3 hoes leuker. De mp3 hoes is een ideale giveaway bij beurzen. De bedrukte telefoonhoes is ook uitermate goed geschikt als relatiegeschenk. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


De bedrukte opberghoes voor mp3 speler is verkrijgbaar in verschillende kleuren bijvoorbeeld in het groen, wit, zwart en rood. De hoes is geschikt voor verschillende telefoons.  Doordat de hoes de perfecte maten heeft is het handig in het gebruik. De maten van het bedrukte bewaarhoesje voor telefoon zijn 13 x 6 x 0,6 cm.


Indien u vragen heeft over de mp3 hoes bedrukt of onbedrukt neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mp3 hoezen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: