€ 4,34

A53-LT90992-N0002

Bekijk en bereken
MP3 spelers

MP3 spelers met bedrukking

Een mp3 speler is een apparaat waarmee je muziek kan afspelen. Meestal gaat het hier om het muziekformaat mp3, maar de meeste apparaten kunnen ook WMA- en AAC-bestanden afspelen. Sinds een paar jaren is de mp3 speler sterk in prijs gedaald en is de opslagcapaciteit sterk toegenomen. De fysieke afmetingen van de mp3 speler zijn ook sterk teruggebracht, zodat de mp3 speler gemakkelijk mee te nemen is.

Om de mp3-bestanden op de mp3 speler te plaatsen, heb je een computer nodig. Mp3-bestanden kan je downloaden op het Internet of je kan liedjes op cd omzetten in mp3-bestanden. De opslagcapaciteit van de mp3 speler kan variëren tussen de 64kb tot zelfs 20 Gb en meer!

De mp3 speler kan nog beschikken over speciale functies, zoals een FM radio, interne geluidsboxen, een USB aansluiting, enzovoort.

De mp3 speler is een leuk relatiegeschenk! HSG relatiegeschenken biedt je mp3 spelers aan die je naar genoegen kunt bedrukken. Voor een prijsofferte kan je ons altijd bellen of e-mailen. Wanneer je een enkele mp3 speler wenst aan te kopen, kan je terecht op onze webshop http://www.worldofgifts.eu.

Mp4-speler

Een mp4 speler is een apparaat waarmee je mp4 bestanden kunt afspelen. Een mp4 bestand (of mpeg4 bestand) is een videobestand. Deze videobestanden gebruiken een techniek van videocompressie, die vaak wordt toegepast in mobiele, digitiale apparatuur. Een mp4 speler kan bijna altijd ook mp3 en WMA-bestanden afspelen.

De opslagcapaciteit van de mp4 speler varieert tussen de 128mb tot zelfs 40Gb en meer! Het scherm van een mp4 speler is vaak ook een pak groter dan dat van een mp3 speler, aangezien er videobestanden op moeten worden afgespeeld.

Bij HSG relatiegeschenken kan je je mp4 speler laten bedrukken en gebruiken als leuk relatiegeschenk! Bel of e-mail voor een gratis prijsofferte. Op de site http://www.worldofgifts.eu kan je een enkele, onbedrukte mp4 speler bestellen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mp3 spelers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: