MP5 Spelers

MP5 Spelers met bedrukking

De mp5-speler is het nieuwst van het nieuwst van de mp spelers. De mp5 speler heeft een kleurenscherm en een touch screen. De mp5 �speler heeft een opslag van 4GB. De bedrukte mp5-speler ondersteunt MP3-, WMA-, WAV-muziekindeling. Naast dat u er ook muziek op kunt zetten, kunt u er ook video�s en foto�s opzetten. De mp5-speler is uitgerust met opnameapparatuur en micro SD-kaartpoort.

U kunt de mp5-speler laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De mp5-speler is een uitermate mooi product en ontzettend handig. De mp5-speler is geschikt als relatiegeschenk en als promotiemiddel. Doordat de mp5-speler een prachtig uiterlijk heeft en ook nog leuk is zal de mp5-speler zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander product om uw bedrijf te promoten? We hebben een ruime keuze aan promotiemiddelen in ons assortiment. Doordat er een ruime keuze is weet u zeker dat er altijd wel een product is die perfect bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen over de mp5-speler of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mp5 spelers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: