Muismatten etuis met ritsen

Muismatten etuis met ritsen en bedrukking

De muismat vormt een van de belangrijkste kantoorartikelen aangezien we niet zonder computer kunnen. De bedrukte muismat etui met rits is een muismat en tasje in één. De muismat pouch is open als mousepad te gebruiken en is gesloten een pouch voor de muis en andere kleine onderdelen.

Al jaren zijn muismatten toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken. Een muismat met bedrukking komt dagelijks in beeld bij de ontvanger waardoor uw bedrijf onder de aandacht blijft. De muismat is opvouwbaar waardoor kleine artikelen zoals de computermuis in de muismat bewaard kunnen worden wanneer deze niet in gebruik is. Daardoor kunnen spullen gemakkelijk vervoerd worden zonder beschadiging op te lopen. De muismat etui met rits kan eenvoudig bedrukt worden met belangrijke bedrijfsgegevens zoals uw naam, logo en reclametekst.

Een relatiegeschenk dat zeer wordt gewaardeerd voor al uw medewerkers! De opvouwbare muismat is een effectief en efficiënt relatiegeschenk dat daarnaast praktisch, origineel en betaalbaar is. De bedrukte mousepad pouch is te bestellen in diverse kleuren bedrukking zodat u kunt kijken welke kleur het beste past bij uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de gekozen bedrukking prominent aanwezig is op de muismat etuis! Dankzij de lage kosten vormt het een voordelige investering waarmee u een groot publiek kunt bereiken. Laat u alvast inspireren door ons assortiment op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Daar vindt u onze functionele muismatten met bedrukking.

Heeft u vragen over de muismat en tas in één? Weet u niet zeker of uw ideeën haalbaar zijn? Neem kosteloos en vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken en premiums en kunnen u daarom de beste adviezen geven. Samen gaan we graag opzoek naar een relatiegeschenk op maat!

Vaak wordt de muismat met etui gebruikt als relatiegeschenk, maar lang niet altijd! De bedrukte mousepad wordt ook vaak gebruikt binnen het eigen bedrijf. Daarnaast zijn muismatten met logo erg geschikt voor promotionele mailingacties. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor muismatten etuis met ritsen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: