Muismatten

Muismatten met bedrukking

Een muismat is een plaatje dat je op je bureau legt en dient om de computermuis over te bewegen. Wanneer je een muismat gebruikt, zal de muis altijd bewegen over een shone en egale ondergrond. Zo zal de muis veel vlotter bewegen dan dat deze moet bewegen over een bureau zonder muismat. Vooral de muizen met een rollerballetje zullen op een muismat een pak beter bewegen dan wanneer er je geen muismat gebruikt en ze zullen zeker veel langer meegaan!

Een muismat bestaat in verschillende materialen. Sommige personen vinden een ruwe muismat leuker dan een gladde muismat. Voor sommige muizen heb je een speciale muismat nodig, zoals de tekentablet-muizen.

Het design van een muismat kan fel verschillen. Zo zijn er ronde, ovale, vierkante en rechthoekige muismatten. De muismat kan al dan niet oprolbaar zijn.

Een muismat kan ook extra functies hebben: zo kan er een rekenmachine aan vasthangen, kan je er een foto insteken, kan neonlicht voor een leuk lichteffect geven, kunnen er usb hub-poorten aanhangen, enzovoort.

HSG relatiegeschenken kan je muismatten aanbieden als relatiegeschenk en deze bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Een enkele muismat kopen? Dan moet je op onze webshop http://www.worldofgifts.eu zijn!

Vindt u niet de muismat die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de muismat aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor muismatten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: