Multifunctionele aanstekers

Multifunctionele aanstekers met bedrukking

Bent u opzoek naar de beste aansteker? Dan hebben wij precies wat u zoekt.  In ons assortiment vindt u verschillende soorten aanstekers. Een daarvan is de multifunctionele aansteker, ook deze aansteker hebben wij in twee verschillende soorten.  De multifunctionele aansteker is gemakkelijk, zo komt u in ieder hoekje, bij bijvoorbeeld de open haard aan te steken. We hebben in ons assortiment ook een multifunctionele aansteker van de chef kok Jamie Oliver.


U kunt de multifunctionele aansteker laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw bedrijf promoten. De bedrukte multifunctionele aansteker is leuk voor op beurzen en open dagen, maar is ook uitermate goed geschikt als relatiegeschenk. De aansteker is een nuttig product en komt altijd van pas, het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u vragen heeft over de multifunctionele aansteker bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor multifunctionele aanstekers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: