Multivitamines

Multivitamines met bedrukking

Wilt u goede gezondheid voor uw klanten en relaties? Dan is de multivitamine een must have! In de koker zitten 10 multivitamines die voor de perfecte gezondheid zorgen. De bedrukte koker met multivitamine zorgt voor net die extra vitamine.


U kunt de koker met de 10 multivitamine bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De multivitamine relatiegeschenk is perfect als giveaway op beurzen en open dagen. De multivitamine met opdruk is zeer geschikt in de zorgsector. De bedrukte multivitamine zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


In ons assortiment vindt u nog veel meer producten die net iets extra’s doen voor uw gezondheid zodat u, u altijd op u best voelt.


Indien u vragen heeft over de multivitamine bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor multivitamines? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: