Mutsen

Mutsen met bedrukking

Een muts is een kledingstuk dat op het hoofd wordt gedragen. Mutsen zijn vooral bedoeld als middel tegen de kou. Maar een muts kan natuurlijk ook gedragen worden omdat het cosmetisch of modieus is. Een muts verschilt zich van een hoed of pet omdat het de contouren van het hoofd volgt. Een muts wordt eerder om het hoofd gedragen dan op het hoofd.

Als promotiemateriaal of give-away is de muts een uitstekende keuze. HSG relatiegeschenken biedt u een ruime keuze aan mutsen in verschillende vormen, kleuren en materialen. Voorbeelden van mutsen zijn: de muts en sjaal 2in1, de reversible fleece muts, de winter muts (een kruising tussen een pet en een muts: speciaal om de oren warm te houden), de waterafstotende fleece muts, ...

Een hot item als relatiegeschenk zijn ongetwijfeld de fleece setjes met daarin een fleece muts, sjaal en handschoenen.

Vindt u niet de muts die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de muts aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mutsen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: