Muurkalenders

Muurkalenders met bedrukking

Muurkalenders zijn geschikt voor een brede doelgroep en kunnen in vrijwel alle branches worden ingezet als relatiegeschenk. Wij bieden een enorm assortiment aan bedrukte kalenders, in alle vormen en maten. Wandkalenders bedrukken met logo en tekst kan goedkoop en snel bij HSG Relatiegeschenken.

Kalenders en agenda’s behoren tot de meest populaire relatiegeschenken vanwege de hoge promotionele waarde van deze producten. Een muurkalender komt vaak en onder veel verschillende ogen waardoor de kalender ideaal inzetbaar is als reclameartikel.

De wandkalender met logo is leuk voor zowel intern binnen het bedrijf als extern bij klanten en zakenrelaties. De gepersonaliseerde muurkalenders zijn ideaal voor aan de muur in bijvoorbeeld vergaderzalen, kantoren, wachtkamers of voor thuis. Ook voor bureau kalenders bent u bij ons aan het goede adres! De bureaukalenders zijn compacter en nemen daardoor niet te veel ruimte in beslag op het bureau. Ze zijn erg handig om afspraken mee te plannen en bieden overzicht. Onze bureau- en muurkalender in één is een 3 maands-kalender, geldig voor 2 jaar en kan naar uw wens worden voorzien van een opdruk. De bedrukte wand- en bureaukalender is compact en kan besteld worden in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Bedrukking naar eigen ontwerp is mogelijk. Uw boodschap gedrukt op de muurkalenders is een ideaal relatiegeschenk! HSG Relatiegeschenken is al jarenlang leverancier van bedrukte kalenders en biedt u dan ook een uitgebreid assortiment. Of u nu kiest voor een wandkalender, een verjaardagskalender, een promotionele agenda, een omslagkalender of een bureaukalender; al onze kalenders kunnen bedrukt worden met logo en tekst en zijn van goede kwaliteit.

Met bedrukte wandkalenders en bureaukalenders blijft u het hele jaar door in beeld! De wandkalenders met bedrukking zijn erg leuke relatiegeschenken voor uw medewerkers aan het begin van het nieuwe jaar! Laat de muurkalender bedrukken met logo en tekst voor een professionele uitstraling en promotionele doeleinden. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor muurkalenders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: