Muzikale flessenopeners

Muzikale flessenopeners met bedrukking

Deze muzikale flessenopener is een leuk promotie artikel. Deze opener speelt muziek zodra het in contact komt met de fles. De muziek flessenopener is ontzettend leuk en ook nog handig in het gebruik.


U kunt de muzikale flessenopener geheel naar uw wens laten bedrukken bij HSG relatiegeschenken. De muzikale flessenopener is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. Bedruk de muziek flessenopener met uw bedrijfslogo en/of tekst. De muzikale flessenopener met opdruk zorgt binnen een korte tijd voor een grotere naamsbekendheid.


U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de flessenopener. U kunt de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de muzikale flessenopener.

 
Homepage


 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor muzikale flessenopeners? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: