MyKits

MyKits met bedrukking

My kit is een soort eerste hulp setje voor elke gelegenheid. De My kit als relatiegeschenk is er in verschillende soorten en kan dus ook door iedereen gebruikt worden. De my kit is een doosje in de vorm van een koffer. Hierin zitten enkele producten die voor een bepaalde gelegenheid gebruikt kunnen worden. We hebben bijvoorbeeld een bedrukte my kit voor op reis, thuis, op het werk, tijdens het sporten, en voor in het hotel. Hierin zit onder andere een scheermesje, scheerschuim, tandenborstel en tandenpasta. Dus alles wat u nodig heeft voor dat moment zit in de my kit met opdruk en kan gemakkelijk meegenomen worden.

De my kit is een product dat door iedereen wat dan ook gebruikt kan worden omdat er zoveel verschillende zijn. De bedrukte my kit is dan ook een ideaal relatiegeschenk waar iedereen wat mee kan. De my kit kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, hierdoor geeft u een eigen draai aan het product en wordt het een goed promotiemiddel.

De my kit als promotiemiddel is in veel varianten verkrijgbaar, maar we hebben ook andere soorten kits. Dit zijn tassen met allerlei verzorgingsproducten. Bent u geinteresseerd in een van onze my kits kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor mykits? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: