Nagelvijlen

Nagelvijlen met bedrukking

De nagelvijl is een puntige vijl die is gemaakt uit glas, karton, metaal of hout. De functie van de vijl is het onderhouden van je nagels. Zo kun je de nagelranden ermee glad maken en de nagelranden in model schuren. Ook kan je met de vijl vuil onder je nagels vandaan halen.

De vijl bestaat meestal uit twee delen: de handgreep en de kap. De handgreep is meestal glad en de kap ruw. De kap heeft meestal een korrelige, gladde structuur waarmee de nagels makkelijk in model kunnen worden geschuurd. De kap is bij de kartonnen en houten vijlen bedekt met een laagje schuurpapier. Bij metalen vijlen is de kap echter voorzien van een laagje diamant- of metaalslijpsel. De glasvijl is de meest recent uitgevonden versie. Bij dit type nagelvijl is de kap gezandstraald waardoor de kap ruw genoeg is om de nagels mee te bewerken.

Je hebt niet alleen veel verschillende type nagelvijlen, ook zijn de nagelvijlen verkrijgbaar in verschillende kleuren met verschillende printen. HSG Relatiegeschenken biedt u ook nog de mogelijkheid om uw eigen logo en/of tekst erop te laten drukken. Zo kunt u de nagelvijl personaliseren met een opdruk en is de nagelvijl geschikt als relatiegeschenk. De bedrukte nagelvijl zal vooral in de smaak vallen bij vrouwen maar wie weet kunt u er ook mannen mee blij maken.

Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken. Zij zullen u verder helpen met uw zoektocht naar een nagelvijlSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor nagelvijlen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: