Natte doekjes

Natte doekjes met bedrukking

De natte doekjes zijn verpakt in een sachet. Natte doekjes kunnen goed van pas komen als u uw handen moet reinigen of als de billen van een baby schoongemaakt moeten worden. Het pakketje is licht en klein en kan gemakkelijk meegenomen worden in uw tas of jaszak.

Een bedruk sachet met natte doekjes is een geschikt promotiemiddel om uit te delen op beurzen of evenementen. De bedrukte natte doekjes als promotionele gifts of relatiegeschenken zullen zeker van pas komen. De verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Op onze website staat een uitgebreider assortiment aan vochtige doekjes, mini wipes en tissues, dus neem gerust een kijkje als u op zoek bent naar verfrissingdoekjes.

Wilt u nog meer weten over de bedrukte natte doekjes? Dan kunt u via deze website contact opnemen met ons. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderaan op de button klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor natte doekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: