Necklace Holders

Necklace Holders met bedrukking

Necklace holder is een engelse benaming en betekent letterlijk �halsketting houder�. De necklace holder is dus een rekje waaraan je je kettingen kunt hangen. Niet alleen kettingen kunnen hieraan hangen maar ook andere sieraden zoals armbanden. In Nederland kennen we de necklace holder ook wel als sieraden rek. De necklace holder is voornamelijk bestemd voor vrouwen.

De sieradenhouder is er in verschillende soorten. Zo zijn er sieradenrekjes in de vorm van bijvoorbeeld een boom, in de vorm van cilinder en in de vorm van een kapstok. Zo kunt u zelf kiezen of u gaat voor de elegante look, voor de chique look of voor de moderne look.

Een sieraden rek als relatiegeschenk? Dat kan! U kunt uw logo en/of een eigen tekst op de necklace holder laten drukken waardoor een eigen gepersonaliseerde, gedrukte necklace holder ontstaat die kan dienen als relatiegeschenk. Deze necklace holder met opdruk biedt de mogelijkheid om sieraden netjes op te ruimen maar toch in zicht te laten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor necklace holders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: