Nekkoorden

Nekkoorden met bedrukking

Een nekkoord is een lint dat aan de nek wordt gedragen. Het nekkoord wordt gebruikt om je GSM, oortelefoon, MP3-speler of sleutels aan te hangen. Synoniemen voor nekkoord zijn "houwtouw", "keycord", "neklint", "sleutelkoord" of het allen bekende "lanyard".

Het materiaal waarvan het nekkoord is gemaakt is meestal polyester. De sluiting van het nekkoord kan verschillende vormen hebben, zoals een karabijnhaak, een rollerclip of een veiligheidssluiting.

Het nekkoord wordt steeds vaker gebruikt als reclameproduct. Vooral op beurzen en festivals wordt het nekkoord aan veel standjes uitgedeeld.

Bij HSG relatiegeschenken kan u het nekkoord in alle pms-kleuren verkrijgen, al dan niet met uw bedrijfslogo of tekst naar keuze erop. Het nekkoord kan bedrukt worden of ingewoven. Vooral deze tweede techniek levert een zeer mooi effect voor het nekkoord.

Vindt u niet het nekkoord die u zoekt op onze zoekpagina (bovenaan), dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een nekkoord anvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor nekkoorden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: