Nijptangen

Nijptangen met bedrukking

Een nijptang is een instrument of gereedschap dat gebruikt wordt om spijkers uit hout te trekken.

Een nijptang heeft ongeveer een lengte van 15 tot 25 centimeter. De nijptang bestaat uit twee delen: de bek en de benen. De bek van de nijptang bestaat zelf ook uit twee delen, en is scherp geslepen. De twee delen van de nijptang zijn bek moeten stevig op elkaar aansluiten. De scharnier van de nijptang mag dus absoluut geen speling geven. De nijptang wordt bediend door de bek van de nijptang.

Om de nijptang correct te bedienen moet je de bek van de nijptang zo dicht mogelijk over de spijker zetten. De benen van de nijptang worden dan een soort van hefboom. Als u uw werkstuk niet wil beschadigen door de nijptang kan u altijd een bescherming er onder leggen.

Een nijptang kan als relatiegeschenk dienen . Bij ons kunt u de nijptang laten bedrukken met wat u maar wil. Een nijptang als relatiegeschenk is dus een goed idee. U kunt onze nijptangen boven bekijken in het assortiment. Vaak wordt de nijptang verkocht in een gereedschapskoffer met andere gereedschapsmaterialen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor nijptangen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: