Noodponcho's

Noodponcho's met bedrukking

Bij een onverwachte plensbui kan een noodponcho uitkomst bieden. Zo'n flinterdun uitgevoerde regenbeschermer weegt niets en past in elke zak.

De noodponcho is meestal vervaardigd van dun, kunststof materiaal. Noodponcho's zijn bijna altijd verpakt in een hoes met drukknop. Deze hoes voor de noodponcho is zeer klein, zodat de noodponcho gemakkelijk mee te nemen is.

Bij HSG Relatiegeschenken kunt u de noodponcho bestellen als relatiegeschenk. Wanneer u ook het hoesje van de noodponcho nog laat bedrukken met uw logo, is de noodponcho echt een leuke give-away. Bovenaan kunt u een kleine greep uit ons assortiment aan noodponcho's bekijken. Onderaan kunt u verder klikken naar onze offertepagina voor de noodponcho.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor noodponcho's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: