Noorse mutsen

Noorse mutsen met bedrukking

Bedrukte hoofddeksels zoals mutsen, petten en hoeden zijn steeds populairder wordende relatiegeschenken. Het zijn nuttige geschenken die daadwerkelijk gebruikt worden waardoor er optimaal reclame gemaakt kan worden voor uw bedrijf. Zo is de Noorse muts ook te bedrukken met logo. De buitenkant is van acryl en de binnenkant van fleece. De Noorse muts is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot. De muts is lekker warm, van goede kwaliteit en heeft aan weerszijde twee hangende touwtjes ter versiering. Het is een typische Noorse wintermuts die voordelig en eenvoudig besteld kan worden bij HSG Relatiegeschenken.

De Noorse muts kan voorzien worden van een borduursel. Op die manier is het mogelijk om de mutsen te voorzien van uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam. Dit maakt de muts perfect inzetbaar als relatiegeschenk. Het is een origineel, praktisch en blijvend geschenk dat geschikt is voor onder andere kledingwinkels, reisbureaus en wintersport gerelateerde bedrijven. Uw klanten, personeel, leden of andere relaties hoeven nooit meer koude oren te hebben tijdens gure winterdagen! De Noorse wintermuts is een warm gebaar naar uw relaties.

Bent u opzoek naar een Noorse muts met logo, dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Hier kun u ook terecht voor het bezichtigen van ons compleet assortiment. Wij bieden u een ruime keuze uit hoeden, mutsen, petten en andere hoofddeksels. De Noorse muts met borduring is één van onze toppers! HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken. Vandaar dat wij garant staan voor een goede kwaliteit, lage prijzen en snelle levering. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor noorse mutsen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: