Nordic Walking Sets

Nordic Walking Sets met bedrukking

Nordic walking begint steeds populairder te worden en is geschikt voor een zeer breed publiek. De Nordic walking stokken vergemakkelijken het lopen en u kunt op een ontspannen manier een sportieve wandeling maken. Nordic walking verbetert het uithoudingsvermogen, zorgt ervoor dat u in vorm blijft en is ook te gebruiken om wat kilo's kwijt te raken. Een Nordic walking set bestaat uit 2 wandelstokken met makkelijke grip en comfortabele riemen. Ook zijn de tips verwisselbaar. Verder zit er bij de Nordic walking set een speciale tas om de stokken in op te bergen.

Uiteraard is het bij ons een mogelijkheid om de Nordic walking set te bedrukken zoals u dat wenst. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo en tekst op de Nordic walking tas drukken.
De bedrukte Nordic walking kunt u als relatiegeschenk cadeau doen aan al uw relaties.

Wilt u nog meer weten over de Nordic walking set? Dan kunt u via deze website contact opnemen met ons.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor nordic walking sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: