Notitieblokken A6

Notitieblokken A6 met bedrukking

Wij kunnen het A6 notitieblok bedrukken met uw logo of uw bedrijfsnaam. Leuk om cadeau te geven en te krijgen! Notitieblokken komen altijd van pas en zijn daarnaast perfecte reclamedragers dankzij het grote drukoppervlak.

Bedrukte notitieblokken worden dagelijks gebruikt tijdens vergaderingen, op het bureau, op school, in de supermarkt of onderweg. Notitieboekjes reizen de hele wereld over en zijn daarom perfecte reclamedragers! Wij kunnen alle notitieblokken en notitieboekjes voorzien van een persoonlijke opdruk. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het notitieblok in A6 formaat wordt bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo en een pakkende reclametekst. Een originele manier om een boodschap over te brengen op uw klanten, personeel, investeerders en andere relaties!

Bij HSG Relatiegeschenken vindt u de meest uiteenlopende exemplaren in veel kleurencombinaties en diverse formaten en designs. Het A6 notitieblok met spiraal en plastic cover heeft een flexibele pennenhouder en gelinieerde blaadjes. Erg populair is zijn ook onze notitieblokjes met balpennen, te vinden in ons uitgebreid assortiment op www.hsg-relatiegeschenken.com. Ook voor A4 notitieblokken, A5 notitieboekjes en notitieblokjes in A7 formaat kunt u bij ons terecht. Wilt u graag een gepersonaliseerd notitieblok waarbij uw bedrijfslogo op elk vel terug komt, enkelzijdig of dubbelzijdig? Of heeft u liever gelinieerd papier, geruit papier of blanco papier? Dat kan natuurlijk allemaal! Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij doen er alles aan om een passend relatiegeschenk samen te stellen.

Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod of wit u meer weten over onze A6 notitieboekjes met opdruk? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken en de in- en verkoop ervan, en zijn daarom perfect in staat om u te helpen bij het zoeken naar een passend relatiegeschenk voor uw relaties!

De A6 formaat notitieblokken met bedrukking zijn opvallende give-aways, geschikt voor iedere branche! U kunt zelf de kleur van de bedrukte notitieblokken kiezen zodat u het notitieblok compleet naar eigen wens kunt inrichten volgens de huisstijl van uw bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor notitieblokken a6? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: