Notitieblokken

Notitieblokken met bedrukking

Een notitieblok is een boekje met een aantal blaadjes om op te schrijven. Deze blaadjes van een notitieblok kunnen effen zijn of bedrukt met lijntjes of ruitjes. De blaadjes van het notitieblok kunnen aan mekaar vast zitten met ringetjes of lijm opzij.

Vaak bevat een notitieblok nog extra functies zoals een ingebouwd, klein rekenmachinetje, een pennenhouder met pen, enzovoort.

Een portfolio bevat vaak ook een notitieblok, net als een visitekaarthouder soms een heel klein notitieblokje bevat.

Een notitieblok is een goedkoop en toch leuk relatiegeschenk. HSG relatiegeschenken kan u een vrijblijvende offerte maken voor een notitieblok naar keuze (bedrukt of onbedrukt). Dit gaat enkel voor grotere aantallen. Wanneer u slechts één notitieblok of enkele notitieblokken wenst te bestellen, kunnen we u de website http://www.worldofgifts.eu aanraden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor notitieblokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: