Notitieboekjes met balpennen

Notitieboekjes met balpennen en bedrukking

Een notitieboek met balpen bedrukt met uw bedrijfsgegevens ziet er professioneel uit en valt daardoor op in de omgeving. Een perfect reclamemiddel waar u met uw bedrijf goed gebruik van kunt maken! De kunststof notitieboekjes in A7 formaat zijn goedkoop en effectief wanneer deze bedrukt worden met logo en tekst.

De balpen met notitieboek kunnen wij bedrukken volgens de wens van onze klant. Hierdoor is het mogelijk om het notitieblok te bedrukken naar de huisstijl van uw bedrijf voor een herkenbare en professionele uitstraling. Wij kunnen het notitieboek met pen bedrukken in één of meer kleuren, afhankelijk van uw budget.

Dit handige 2-in-1 kantoorartikel is een gebruiksvoorwerp dat onmisbaar is tijdens iedere vergadering en meeting. Daarnaast is het gepersonaliseerde notitieboekje inclusief balpen erg handig te gebruiken onderweg of op het bureau. De balpen notitieboekjes met logo zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, designs, materialen en afmetingen. Zo kunt u bij ons naast A7 formaat notitieboeken ook bedrukte notitieboekjes in A6 of A5 formaat bestellen. Wij bieden daarnaast ook duurzame notitieboeken en andere eco geschenken. Laat u verrassen door onze ongekende mogelijkheden en neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com.

Daarnaast hebben we ook mini notitieboekjes en maxi notitieboekjes, Moleskine notitieboeken en notitieblokken in A6 formaat. Wilt u gelinieerd papier of toch liever een notitieboekje met geruit papier of blanco papier? Een notitieblok met spiraal en plastic cover of juist een notitieboekje met kleurige band en bladwijzer? Maak uw wensen kenbaar en ons team gaat samen met u opzoek naar een passend relatiegeschenk voor uw klanten, personeel, investeerders of andere relaties.

Het bedrukte notitieboekje met balpen is een zeer geschikte set om weg te geven tijdens een congres of een beurs. HSG Relatiegeschenken kan alle relatiegeschenken voorzien van een persoonlijke bedrukking met logo en reclametekst.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor notitieboekjes met balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: