Notitieboekjes

Notitieboekjes met bedrukking

Als u even snel een aantekening wilt maken komt een notitieboekje goed van pas. Bedrukte notitieboekjes zijn er in ontzettend veel verschillende uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een simpel model, met een plastic cover en een ringband en gelinieerd papier, dat dienst kan doen als een leuke give-away. Of een boekje dat te bedrukken is met uw naam of bedrijfslogo met blanco pagina’s. Een luxere uitvoering, een notitieblok in een leren cover met aan de binnenkant een calculator, maakt dit tot een origineel relatiegeschenk. Op de voorkant van de leren cover zit een metalen plaatje, waarin u uw tekst kunt laten graveren. Daarnaast zijn er bedrukte notitieboekjes met bijpassende ballpointpen verkrijgbaar, in verschillende kleuren en afmetingen. Door de vorm en het materiaal, zijn notitieboekjes uitermate geschikt om te bedrukken. Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment aan bedrukte notitieboekjes.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor notitieboekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: