Notitieboekjes mini

Notitieboekjes mini met bedrukking

Een nuttig relatiegeschenk is blijvend en daardoor zeer efficiënt als promotiemiddel! Notitieboekjes zijn een voorbeeld van nuttige relatiegeschenken. Wij bieden notitieboeken en notitieblokken in allerlei formaten en designs. Ook de kleine notitieboekjes kunnen wij gemakkelijk voorzien van een bedrukking met uw eigen logo en tekst.

Een notitieboekje komt altijd van pas, we maken immers dagelijks notities om iets te onthouden, om informatie op te slaan of om boodschappen door te geven. Notitieboekjes met bedrukking zijn geschikt als relatiegeschenken en give-aways in vrijwel alle branches dankzij het onmiskenbare praktische nut van notebooks en notitieblokken. Zo zijn het leuke relatiegeschenken om uit te delen door bijvoorbeeld scholen of boekenwinkels. Verras uw relaties aangenaam met een origineel maar vooral nuttig relatiegeschenk! Compleet naar uw eigen wens te personaliseren met een bedrukking.

Ons gehele assortiment wordt vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De klein formaat notitieboekjes zijn van goede kwaliteit waardoor ze lang meegaan en uw bedrijf nog lang zal worden gepromoot. Een bedrukt notitieboekje van klein formaat blijft lang hangen bij de ontvanger! Zo blijft u onder de aandacht en wordt uw naamsbekendheid alleen maar groter.

Heeft u liever een bedrukt notitieblok van groter formaat? U kunt bij ons zelf het formaat van de notitieboeken kiezen. Maak uw wensen kenbaar en samen kunnen we opzoek gaan naar een passend relatiegeschenk! Laat u inspireren door onze talloze mogelijkheden. U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze mini notitieboekjes met logo bedrukt. Nadat u de digitale drukproef heeft goedgekeurd, gaan wij direct aan de slag om zo snel mogelijk het gepersonaliseerde notitieblokken bij u thuis te leveren!

U bestelt de mini notitieboekjes online tegen een scherpe prijs. Wij zullen met uiterst precisie de gekozen notitieboeken voorzien van logo en tekst. HSG Relatiegeschenken heeft al jarenlang ervaring op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Vandaar dat wij garant staan voor snelle levertijden en een goede kwaliteit.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor notitieboekjes mini? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: