Notitieboekjes Moleskine

Notitieboekjes Moleskine met bedrukking

Notitieboekjes komen altijd goed van pas wanneer er bijvoorbeeld even snel een aantekening moet worden gemaakt. Moleskine notitieboekjes zijn tegenwoordig erg populair. Een notebook van Moleskine is een betrouwbaar, draagbaar notitieboekje voor schetsen, aantekeningen en nog veel meer. Het legendarische Moleskine notitieboek wordt al twee eeuwen gebruikt door onder andere schrijvers, reizigers en kunstenaars zoals Vincent van Gogh.

De notebook kan een zachte of harde leren kaft hebben en is verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u graag een klein Moleskine notitieboekje wat u overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen of gaat u voor een groot notitieboek met logo? Voor degene die veel schetsen maken en grote aantekeningen, zijn er XL notitieboeken. De notitieboeken van Moleskine zijn voorgestemd om uw bibliotheek en uw analoge laptop te worden! U kunt zelf de notitieboeken samenstellen aan de hand van het kiezen van grootte en stijl. Naast het klassieke Moleskine notebook model, zijn er ook notebooks met een specifieke functionaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrukte Moleskine notebooks die zeer geschikt zijn voor aquarel en er zijn schetsboeken. Ook dagboeken en agenda’s kunnen worden geleverd.

De Moleskine boekjes kunnen ook besteld worden als relatiegeschenken. Ze zijn erop gericht uw merknaam op een stijlvolle wijze onder de aandacht te brengen bij uw relaties. Vrijwel alle Moleskine boekjes met logo zijn voorzien van een elastische sluiting en een inschuifmapje achterin het boekje om losse papieren in op te bergen. Het papier is blanco, geruit of gelinieerd en zal niet worden bedrukt met reclame uitingen. Het te bedrukken Moleskine boekje is immers een ‘book yet to be written’.

Uw Moleskine kan worden gepersonaliseerd door middel van zeefdruk op de omslag van het boekje. U kunt de Moleskine notitieboeken als relatiegeschenken voorzien van een opdruk met uw bedrijfsgegevens voor optimale promotie. Het is slim om uw relaties te verrassen met een nuttig geschenk. Dit zal worden gewaardeerd en daadwerkelijk worden gebruikt door de ontvanger! Bestel de Moleskine met logo bij HSG.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor notitieboekjes moleskine? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: