Nummerbordplaten

Nummerbordplaten met bedrukking

Een nummerbordplaat is de zwarte plaat die achter het kentekenplaat zit. Autobedrijven bedrukken hun logo en tekst aan de onderzijde van de nummerbordplaat, wanneer het kentekenplaat er op zit is hun bedrijf zichtbaar. Door middel van bedrukking kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.


U kunt bij ons de nummerbordplaat relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De nummerbordplaat is geschikt als relatiegeschenk en als promotiemiddel. De bedrukte nummerbordplaat is in het bijzonder geschikt voor de autobranche.


In ons assortiment vindt u diverse nummerbordplaten. U vindt onder andere de nummerbordplaat push en de nummerbordplaat clipper. Vindt u niet de nummerbordplaat als promotiemiddel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de nummerbordplaat aanvragen onder aan de site.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor nummerbordplaten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: