Octocups

Octocups met bedrukking

Tijdens festivals of bepaalde evenementen worden er vaak veel drankjes gedronken. Als iemand drankjes gaat halen voor de groep, kan de octocup een handig artikel zijn om veel drankjes tegelijk mee te nemen. De octocup kan gemakkelijk meegenomen worden, omdat deze opvouwbaar is. Als de drankjes besteld zijn, kunnen ze handig in de houder gezet worden om ze vervolgens uit te delen. Daarna kan de houder ingeklapt en opgeborgen worden totdat er nieuwe drankjes gehaald worden.

De octocup is te bedrukken met een logo en/of tekst. Hierdoor ontstaat er een uitstekend promotiemiddel, omdat de bedrukte houder voor drankjes gebruikt wordt in het bijzijn van veel mensen.

Voor vragen over de bedrukte of onbedrukte octocup relatiegeschenk, kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje op onze website als u nieuwsgierig bent naar meer relatiegeschenken, promotionele artikelen, gadgets en gifts.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor octocups? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: